Kunst

Udstiller september - oktober

Kamma Kaae har udstillet hos os for 5 år siden. Hun er en kunstner, som er i stadig udvikling, og som bl.a. arbejder med at forenkle sin stil for at finde ud af, hvor lidt, der skal til, for at udtrykke, det man vil, på lærredet. Dette har ført hende til et nicheområde i billedunsten: Det Konkrete Udtryk,som hun har arbejdet med et stykke tid og med succes på censureret udstilling. Efter en nylig rejse til Island og med inspiration fra de fantastiske landskabsformer er hun vendt tilbage til konstruktionerne, som hun føler er hendes force.

Disse sidste billeder var udstillet i juli 2020 på Sophienholm i det legendariske ”Cobra-Rummet” ved en soloudstilling med ”Formationer”, geologiske former som tema. Hun har ligeledes haft en soloudstilling i Galleri Kunst 86 på Østerbro med ”Rumlige Former”.

Endvidere har Kamma Kaae deltaget i gruppeudstillinger med kunstnerkollegaer fra Kunstskolen Spektrum i Helligåndshuset på Strøget og på Hundested Havn med ”Diversity”.

Kamma Kaae er en spændende kunstner, som elsker de klare farver, der blandes livligt i hendes billeder, så fantasifyldte former opstår. Inspirationen kommer fra naturen, byens bygninger, geologiske og tekniske former, som hun omsætter til sine egne udtryk på lærredet.

  

I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer, kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.