Kunst

ANNA MIKKELSEN UDSTILLER I SLANGERUP BIO I OKTOBER OG NOVEMBER

Anna Mikkelsen er 18 år gammel og har tegnet, malet og modelleret fra hun var lille.

Anna går nu på en ungdomsskole, hvor hun har mulighed for at følge en kunstlinje og få undervisning af skolens lærer, der selv er kunstmaler, men hun arbejder også meget hjemme, hvor hun online henter inspiration og information om alt inden for kunstnerisk virke, og hvor tegneren Pernille Ørum har været hendes store forbillede.

Anna har haft nogle udfordringer i sit unge liv, men i kunsten finder hun både stor glæde og mulighed for at finde sit indre jeg samt for at udtrykke sine følelser og mange indtryk på papir og lærred.

Hendes foretrukne emne er portrættet, det være sig af både mennesker og dyr, hvor det vigtigste for hende altid er at fange det indre væsen.

Dette er Annas første udstilling, og hun er meget glad over at være nået så langt.

I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Udstillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19:00 – ca. 21:00.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer, kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.