Kunst

KIRSTEN  MARIE  MADSEN UDSTILLER MALERIER I  SLANGERUP BIO FRA MEDIO  APRIL  TIL  JULI  2024.

I sit professionelle virke var Kirsten M. Madsen ansat i Socialforvaltningen i Ølstykke. Fra 1989 begyndte hun at forfølge sine interesser mere dedikeret. Hun tog kurser i billedkunst på HF og tilbragte et år på Thorstedlund Kunsthøjskole i Frederikssund. Efterfølgende har hun fulgt kurser hos Pierre Gaborrit i Jyllinge, Laurentius van Dam på Svanholm, og hun har også deltaget i kurser med Søren Hansen fra Slangerup under rejser til Italien og Frankrig. I øjeblikket deltager hun i et kursus på Folkeuniversitetet med det maleriske navn "Farver, Farver, Farver".

 

Kirsten M. Madsen arbejder hovedsageligt med olie- og akrylmaling på vandbasis samt med collager i papir. Hendes kunstneriske stil kan karakteriseres som koloristisk, selvom hendes værker finder inspiration i naturen, er de langt fra naturalistiske, men snarere bevæger sig i det abstrakte.

 

Kirsten M. Madsen er aktivt medlem af kunstforeningen Gruppe 86 i Frederikssund, som årligt arrangerer udstillinger i Langes Magasin. Hendes værker er også blevet udstillet på prominente steder som Landbrugsministeriet og Det Kgl. Haveselskab på Frederiksberg.

 

I biografens foyer præsenteres løbende skiftende kunstudstillinger af varieret karakter.

En typisk udstillingsperiode strækker sig over to måneder, hvor forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst bringes i fokus. Kunstnerne, der deltager, spænder vidt fra etablerede professionelle til ambitiøse amatører og repræsenterer både nationale og internationale talenter. En betydelig andel af udstillerne har naturligvis lokal tilknytning.

Udstillingerne er tilgængelige i biografens almindelige åbningstider fra kl. 19:00 til ca. 21:00.

Det bør bemærkes, at udstillingerne primært er salgsudstillinger, og selvom deltagelse er uden omkostninger for kunstnerne, kan biografen ikke garantere for salg.

For dem, der ønsker at udstille i biografens foyer, er det muligt at rette henvendelse til Lise Krum på telefonnummer 47 33 44 04